Мотел Ресторан Мицe - Пониква
 
 
 Мотел ресторан МИЦЕ се наоѓа на прекрасна локација во шума од бор и ела , 300 м.од  детското одмаралиште.
 Располага со 20 легла во двокреветни и трокреветни соби, ресторанска сала со 120 места.
 Специјалитетите на скара, дивеч ,стари национални јадења под вршник и на ражен , на гурманите им нудат посебно
 задоволство. До мотелот МИЦЕ на само дваесетина метри се наоѓа ски лифт и патека за скијање.
 Организиран престој на ученички групи,екскурзии и школа за скијање.

 Информации и резервации на :
 тел. 389 33 275-951
         389 70 610-894