Ресторан Етно Село - с.Младо Нагоричане
  На оддалеченост од 15 км од Куманово на патот кон Крива Паланка , на површина од 30000 м2 се наоѓа комплексот Етно Село. Ресторанот  Етно Село Ви ги нуди сите видови на домашни јадења приготвени на традиционален домашен начин во фурна.
   Ресторанот располага со 150 места во затворен простор, летна тераса со 250 места и летна бавча со 250 места. Исто така во склоп на објектот се се наоѓа и сопствена винарија, детски забавен парк, велосипедски патеки и сопствен паркинг.
  Располага со 12 двокреветни,3 апартмани простории за семинари и деловни состаноци.

с. Младо Нагоричане - Куманово
Информации и резервации на:
тел: 389 31 49 77 49
        389 75 24 80 90
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

www.etnoselo.com.mk