Ресторан Два ЗлатникаРесторанот Два Златника организира секаков вид на прослави во убав и пријатен амбиент со првокласна храна
и врвна услуга.
Повелете посетете не!

Ул. Метрополит Теодосиј Гологанов бр.28

Информации и резервации на
389 2 3220 076
389 78 256 920
389 70 256 920